Не пропускайте Национална лотария тази вечер от 19:30 часа по NOVA

Незабравими емоции и адреналин очакват поредните късметлии в шоуто Национална лотария тази събота, 25 януари, от 19.30 часа по NOVA. Щедрите водещи Захари Бахаров и Рая Пакова ще посрещнат десетима участници, които докато се забавляват, ще имат шанс да грабнат печалби за над 2 500 000 лева.

По традиция зад волана на комфортен нов автомобил ще се настани поредният победител в играта „На крачка от късмета“. Сейфовете на Национална лотария ще осигурят печалби и много добро настроение на двама щастливци, а големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще има шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Зрителите ще се запознаят с поредния победител с нова кола от VIP клуб на Национална лотария. Този път късметът се усмихна на Славка Иванова от село Ягнило, която си спечели страхотен електрически автомобил. Щастливката беше изтеглена чрез жребий на 16 януари по NOVA. Първата ѝ среща с новата придобивка ще видите в предаването.

Нова група спечелили от любимите си билети и игри ще получат чекове за своите печалби. Кой се сдоби с най-голяма сума не пропускайте да разберете тази вечер от 19:30 часа по NOVA.