След нея стана ясно, че позицията им за случващото се с клуба ще бъде оповестена скоро

Националният клуб на привържениците на „Левски” (НКП) се събра на извънредна среща, за да обсъди ситуацията в синия клуб, както и предложението на премиера Бойко Борисов управлението да премине в ръцете на феновете. На разговора в събота присъстваха около 30 представители на различните фракции, но те не стигнаха до окончателно единодушно решение.

Борисов към феновете на „Левски“: Акциите трябва да са при вас (ВИДЕО+СНИМКИ)

Председателят на Националния клуб Степан Хиндлиян отново подчерта, че феновете не искат да бъдат въвличани в никакви политически или икономически игри и не желаят да зашитават ничии интереси. Той заяви още, че феновете са готови да подадат ръка на собственика Васил Божков за евентуално обсъждане на бъдещето на "Левски".

"Левски” в момента функционира нормално и изглежда стабилизиран. Има собственик, който се е заявил като такъв и не е парашутист, за разлика от останалите. В същото време този собственик има бизнес проблеми. Ако ние заставаме твърдо зад него, значи подкрепяме неговия бизнес интерес, а не заставаме зад „Левски”. Има много тънка разлика”, заяви Хиндлиян.

Репортер: Велислава Миланова