Любимецът на няколко поколения българи Влади Въргала, актрисата Рая Пеева, солистката на „Тоника СВ“ - Милица Божинова, музикантът и политик Венци Мицов и водещата Нана Гладуиш влизат в оспорвана кулинарна надпревара

Последната седмица за този сезон на „Черешката на тортата“ е изпълнена с много шарени емоции и вкусни гозби. Влади Въргала разказва за проблема си с алкохола, Рая Пеева споделя повече за отношенията с любимия ѝ Явор Бахаров, а Нана ни пренася в Англия. Милица Божинова споделя славни и трудни моменти на „Тоника СВ“, а Венци Мицов се прекланя пред „Бог Иван Манчев“.

Влюбеният Джино Бианкалана в "Черешката на тортата"

Начало на кулинарната надпревара с усмивка поставя актьорът и режисьор Влади Въргала.. Асистентка в кухнята е дъщеря му Александра, която приготвя вкусно меню под негова режисура. Влади споделя как сбъднатите мечти могат да доведат до най-много пролети сълзи, разказва още за проблема си с алкохола, оставен вече в миналото, и как това е променило целия му живот. Вечерята завършва с емоционален тост от Нана, който почти просълзява домакина.
Следваща на кулинарната сцена излиза чаровната актриса, която съвсем скоро ще гледаме в сериала „Ягодова луна“ - Рая Пеева. С помощта на нейна приятелка и машина за паста, Рая „минава метър“ със задачата на шеф Манчев, но пък останалата част от вечерята е изцяло лично творчество. С много любов тя разказва за запознанството и връзката си с Явор Бахаров и разкрива истина ли е това, което се пише в медийното пространство за тях.

Ромската сензация Роксана: Дали съм сгрешила с това, че не знам какво е авокадо в „Черешката на тортата”

В сряда в кухнята ще се вихри емблематичната певица от група „Тоника СВ“ - Милица Божинова. Макар и леко притеснена, тя приготвя запомняща се вечеря. Като една истинска домакиня тя допуска компанията в личния си свят, разказва повече за славните и трудни моменти с групата и с какво се занимава в момента. Стъписва всички на масата с откровение за много тежък момент в живота си, когато е останала без глас за 10 дни.

Четвърти в ролята на домакин влиза човекът с много професии Венци Мицов. Той е избрал да посрещне гостите в семейната къща на своите сватове в село Горна Гращица. Преди да започне готвенето Венци се прекланя пред „Бог Иван Манчев“ и дори му предлага да се кандидатира за президент, а готвенето се случва с малко помощ от съпругата му. По време на вечерята вкуснотиите на масата дори стават повод за спор между Нана и Влади.

Честта да закрие кулинарното дерби се пада на водещата на „Съдебен спор“ – Нана Гладуиш. Вдъхновена от съпруга си Джон, който е англичанин, тя избира меню от английската кухня. Тя посреща компанията в своя дом, заедно съпруга си и сина им Джейсън, а гостите влизат с танц и песен, посветени на домакинята. Последната вечер е изпълнена както със сълзи, така и с много усмивки.

Как ще се справят участниците с трудното предизвикателство, поставено от шеф Манчев, и кой от тях ще грабне плакета, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.