Силата на отношенията между двойките ще бъде тествана още в първия епизод

Какви са различните лица на любовта и имат ли значение професията и разликата във възрастта? Отговорът на този и още въпроси ще станат ясни на 22 февруари от 20.00 ч., когато в ефира на NOVA стартира интригуващото предизвикателство на риалити формата „Един за друг“. Взаимоотношенията на двойките ще бъдат поставени пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв. 

„Един за друг“ на Свети Валентин

След кастинга, в който се записват над 2000 двойки, тази събота зрителите ще се запознаят с избраните за участие във формата. Сумарно влюбените са заедно от над 113 г., като част от тях са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Сред участниците има такива родом от други страни, а едни от претендентите са прелетели над 2000 км, за да участват в предаването. Дали това смело решение ще се окаже добра идея и дали след участието си в предаването ще предпочетат да останат в България, ще стане ясно тази пролет по NOVA.

Сред участниците има още надзирател в затвор, любители на високите скорости, рапър и дори майстор кошничар, който гордо продължава занаята на дядо си. За една от двойките разликата във възрастта е близо десет години в полза на жената, а друга двойка споделя, че участието в предаването ще бъде един своеобразен меден месец.

Започнаха снимките на новия риалити формат на NOVA „Един за друг“

„За мен е изключително интересно да наблюдавам динамиката в двойките и да откривам постепенно нови и нови факти, които са ги довели до този етап на живота им. Форматът е пълен с разнообразни предизвикателства, които поставят участниците в нетипични ситуации за тяхното ежедневие и те често трябва да покажат не само качества като бързина и адаптивност, но и да докажат пред зрителите колко добре се познават“, сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.

Не пропускайте „Един за друг“ от 22 февруари в 20.00 ч. по NOVA!