Гледайте приключенията на новите герои на 23 февруари

В ефира на NOVA предстои вълнуващ филмов следобед. Новите премиерни заглавия „Любовна история през зимата“ от 12.30 ч. и „Перфектната булка“ от 14.15 ч. ще пленят зрителското внимание със свежите си и увлекателни сюжетни линии, в които главен герой е любовта.

Първият романтичен филм (2019 г.) разказва за непринудената Кейси, която е млад и амбициозен автор. Тя получава шанса да участва в обща промоция с вече наложил се автор и много скоро разбира смисъла на поговорката „Не съди за книгата по корицата!”.

Вълнуващата програма продължава с премиерата на романтичната комедия „Перфектната булка“ от 14.15 ч. В нея Моли Уайт организира нестандартни часове за младоженци, комбиниращи фитнес, йога и предбрачни упражнения между бъдещите партньори. Докато самата тя се опитва да се справи със свои любовни проблеми от миналото, се запознава с Ник, талантлив фотограф, който има съмнения относно бъдещата си сватба с клиентка на Моли.

Не пропускайте да станете част от историите на премиерните филми „Любовна история през зимата“ от 12.30 ч. и „Перфектната булка“ от 14.15 ч. – гледайте по NOVA