Певецът издаде първи самостоятелен албум от 10 години насам

Ози Озбърн издаде първи самостоятелен албум от 10 години насам и засне клип, в който повери главната роля на Джейсън Момоа, предаде БГНЕС.

Джейсън Момоа шокира феновете си с реклама, разкриваща "истинското му аз" (ВИДЕО)

12-ият студиен албум на Озбърн „Ordinary Man“ излезе в петък - 21 февруари. В акаунта си в Instagram певецът публикува иронично видео, в което се шегува с изостаналостта си от съвременните технологии. Във видеото Озбърн се опитва да каже на феновете как да изтеглят новия му албум, но се оказва, че не може да се справи без помощта на близки.

 

Ози каза пред „Ролинг Стоун“, че записва нови песни, докато се бори с болестта на Паркинсон. Той е създал новия диск на един дъх: "Това е по-добре, отколкото да се мотаеш три години в студиото с продуцент, който те кара да повториш всичко 15 пъти."

Ози Озбърн призна, че страда от Паркинсон

Преди официалното издание на „Ordinary Man“, Ози пусна четири сингъла, един от които е заглавната песен, записана с участието на Елтън Джон. Ози пусна и клип към песента „Scary Little Green Men“, в който актьорът от „Аквамен“ и „Игра на тронове“ Джейсън Момоа емоционално се превъплъщава в младия Озбърн.

Американски генетици: Ози Озбърн е мутант

Ози издаде последния си самостоятелен албум „Scream“ през 2010 г., след което зарадва феновете си с албума „13” като част от групата „Блек Сабат“. 

Ози Озбърн забрани на Тръмп да използва негови песни

Шест знаменитости, които имат рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Джейсън Момоа бил влюбен в съпругата си от дете

Джейсън Момоа разочарова фенките си с отпуснато тяло (СНИМКА)

Джейсън Момоа спял в кола след снимките на „Игра на тронове” (СНИМКИ)