Актрисите Албена Колева и Рая Пеева гостуват в студиото на „Плюс - Минус”

Тази вечер от 22.00 ч. стартира най-новият сериал на NOVA „Ягодова луна“. Актрисите Албена Колева и Рая Пеева, които в сериала играят майка и дъщеря, гостуват в студиото на „Плюс - Минус” и разказват за участието си в него.

Завладяващ сюжет и звезден каст в „Ягодова луна“ тази вечер по NOVA

„Моето участие е по-скромно, защото сериалът е фокусиран повече върху живота на пожарникарите. Ролята ми е на жена, която има дъщеря, свързана романтично с пожарникар. А аз съм женена за полицай и имам аптека”, разказа актрисата Абена Колева.

Александър Сано и Ваня Джаферович: Актьорите на „Ягодова луна“ на дежурство в пожарната

„Моята роля е на Ирина, дъщеря съм на героинята на Албена в сериала. И съм изключително амбициозен журналист, който минава през всичко, за да постигне своите цели. Дългогодишна приятелка съм на героя на Александър Сано – Георги. Дали нашите отношения ще продължат и какви пожари ще има там, ще разберем в предстоящите серии. Защото в този сериал има и пожари в отношенията между хората. Има и любов, разбира се”, допълни актрисата Рая Пеева.

„Ягодова луна“ събра екип и звезден каст в ексклузивна среща

„Бих казала, че героинята ми е по-скоро амбициозна по отношение на дъщеря си. Търси реализация чрез нея. Опитвала съм се да гледала многопланово на образа. Според мен всяка майка иска най-доброто за детето си”, разкри Албена Колева.

Още как е заснет сериалът „Ягодова луна” можете да видите в цялото видео.

Не пропускайте “Ягодова луна” тази вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.