Той е на кратко посещение в Обединеното кралство

Принц Хари се върна в Обединеното кралство за първото събитие от последния кръг публични изяви, преди той и съпругата му Меган да се оттеглят от кралските си задължения.

КРАЛСКА ДЕТЕГЛЕДАЧКА: Какви умения ви трябват? (ГАЛЕРИЯ)

Херцогът на Съсекс, който се премести със семейството си в Канада, пристигна в Единбург във вторник за среща с бизнес участниците в неговия проект за устойчив туризъм. Хари пристигна на гарата в Единбург с дънки и бейзболна шапка.

Принц Хари шокира присъстващите на конференцията като помоли да бъде наричан просто Хари, отказвайки се от титлата принц. Видеоклип с представянето му като "Хари" на конференцията, стана изключително популярен в социалните мрежи.

 

В петък той ще бъде в Лондон, за да се срещне с американския рок певец Джон Бон Джови, който записва специална песен за фондацията на принца за военни ветерани.

Хари и Меган с изявление: Дворецът се отнася различно към нас (СНИМКИ)

След това Хари и Меган ще се присъединят към кралица Елизабет II на 9 март на събитие в Уестминстърското абатство, което се очаква да бъде последната им официална изява като кралски личности.

 

Принцът - внук на кралицата, който е шести по линия на престола, разтърси монархията с хвърлянето на бомбата през януари, че той и съпругата му искат да се оттеглят от своите кралски задължения. Те разкриха планове да разделят времето си между Великобритания и Канада, след като се оплакаха от медийно вмешателство и изразиха желание да бъдат финансово независими.

Обявиха датата за Megxit

Отнемането на кралските им правомощия ще стане на 31 март.

Още любопитни галерии: 

Меган Маркъл получи специална татуировка с къна в Мароко (ВИДЕО+СНИМКИ)

Втори развод в кралското семейство само за седмица (СНИМКИ)

Меган Маркъл се появи за първи път на официално събитие след раждането на сина си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Как са изглеждали членовете на кралското семейство като тийнейджъри? (ГАЛЕРИЯ)

Къде почиват Кейт и Уилям срещу 27 хил. паунда на седмица (ВИДЕО+СНИМКИ)

Перлата в кралската корона - Кейт Мидълтън на 38 (ГАЛЕРИЯ)

Защо херцогиня Кейт пришива тежести в полите си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Първа изява на принц Хари след Mexit (СНИМКИ)