Промоутърите имат време да си стиснат ръцете преди търга

Международната боксова федерация (IBF) нареди правата за дългоочаквания сблъсък между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да бъдат разиграни на търг, пише Gong.Bg

Прогнозите са, че датата за сблъсъка ще е 20 юни, а мястото - "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", но нито едно от двете не е обявено официално от някоя от двете страни. 

Те така и не успяха да постигнат консенсус относно условията за провеждането на двубоя, след като на два пъти отлагаха преговорите помежду си. Затова от IBF ще организират наддаване, което ще се проведе на 3-ти март и ще се състои в офисите на централата в Спрингфийлд, Ню Джърси.

ПОТВЪРДЕНО: Кобрата се изправя срещу Джошуа на 20 юни в Лондон

Еди Хърн: Джошуа ще нокаутира Пулев с лекота

Промоутърите на двамата боксьори имат още време да си стиснат ръцете преди търга. Слуховете обаче твърдят, че Еди Хърн умишлено бави финалните преговори, защото целта му е да уреди мач за обединяване на световните титли срещу Тайсън Фюри, преди Кобрата да е застрашил коланите на AJ.

Кубрат Пулев пред NOVA: Намирам се в САЩ, не съм бил депортиран

От щаба на новият шампион на WBC в тежка категория признаха, че проявяват интерес към подобен сблъсък, но трябва да се следва договора с Уайлдър. А в него има клауза за предстояща трета битка между "Бронзовия бомбардировач" и "Циганския крал", което обърква плановете на Еди Хърн.