Той знае по какъв начин да консумира сладкото

Тази седмица в рубриката "Нищо лично" Краси Боев ни среща с фитнес крал, който знае как да консумира сладко по здравословен начин, а в същото време изглежда по перфектен начин.

Героят ни изчислява калориите на всяка храна. Генади Генадиев е специалист в здравословните сладкиши и е създал книга по тази тема - "Здравословни десерти". "Написах книга за здравословни десерти. Сладкото с необходимите съставките може да не вреди на нашата фигура. На тренировките обаче трябва да се полагат усилия. Мъжете могат да бъдат добри готвачи, но идеята ми е да им помогна. Около година събирах рецепти, част от които съм измислял сам", каза Генадиев пред камерата на "Събуди се".

„НИЩО ЛИЧНО": Българският Стив Джобс от село Барутин

Той обясни, че идеята му е да намали калориите и да увеличи белтъчините с цел да не влияе върху вкусовите качества. "Дори нещо да се получи вкусно, опитвам се да намаля калориите. Здравословното хранене и тренировките вървят ръка за ръка. Хората се опитват повече да се хранят здравословно. Няма полезно количество алкохол", каза още той.

Репортер: Краси Боев