Двойката, която отпадна снощи от шоуто „Един за друг“, днес е на гости в студиото на „На кафе”

След като не успяха да надделеят убедително при гласуването на останалите участници, Мариета и Георги се сбогуваха с възможността за победа в „Един за друг“. Те се изправиха на елиминации срещу Ивелина и Святослав и двете двойки получиха еднакъв брой гласове. Така се стигна и до първото равенство за сезона, а според правилата на играта в този случай отпада двойката с по-нисък резултат в генералното класиране, а това бяха Мариета и Георги.

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

Днес  двамата гостуват в „На кафе” и разказват за първите си емоции след отпадане от шоуто.

Вилияна и Станимир: Тръгнахме си от „Един за друг“ с усмивки

„От формата разбрах, че Мариета не може да намери в мен отрицателни черти”, призна Георги.

Водеща позиция за NOVA през февруари

„В играта с мъжката бременност разбрах, че Георги го познавам от добрата му страна. Заедно сме от 10 години, така че знам неговите дразнещи навици, но те са само за определения момент, после ги забравям. Той доста обича да избухва, особено като шофира в града и някой е нарушил правилата. Аз съм по-спокойна от двамата, но когато се ядосам, не е добре да си около мен”, разказа Мариета.

Нови предизвикателства в „Един за друг“ тази събота и неделя по NOVA

„Игрите в „Един за друг” бяха уникални. Бяха голямо предизвикателно за нас, всичко беше с много позитивни емоции. Според нас всички двойки са си „Един за друг” във формата. Ние сме като „Параграф 22” като история. Всички двойки, които са вътре, са много интересни като взаимоотношения. Нашата формула да сме толкова време заедно е уважението и респектът към партньора”, казаха двамата.

„А сме „Параграф 22”, защото никога не трябва да казваш никога в живота. Аз не харесвах кучета Чихуахуа и се чудех на приятелки, които бяха с по-млади мъже в живота си. А ми се случиха и двете неща”, пошегува се Мариета.
 
Още за отпадналата двойка, можете да видите във видеото от „На кафе”.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.