Росица Ангелова с призив към българския народ

Българка, живееща в Испания, направи призив към страната ни. Росица Ангелова помоли всички да спазваме въведените мерки, за да не се повтори и у нас, случващото се в Испания и Италия.

Общо 17 са новорегистрираните случаи на коронавирус у нас днес

„Мили, българи, моля ви спазвайте мерките, за да не стане като в тези две държави. В Испания са извикани 50 000 доктори и сестри в пенсионна възраст. И все още има недостиг. Извикани са на работа и студенти последна година по медицина. Може да прозвучи силно, но те са тези, които решават, на кого да дадат шанс за живот и на кого не. Липсват респиратори. Взимат от възрастните и ги дават на младите. В тази ситуация сме, защото властите подцениха случващото се. Радвам се, че в България не е така. Остава само да спазвате препоръките. Стойте си у дома!", апелира Росица.

ЗА ПАНДЕМИЯТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Разказ на българин, бил под карантина в Ухан

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП