Гледайте „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Д-р Тасев в ролята си на новия директор и мажоритарен собственик на „Св. Анастасия“ обръща внимание на графика на сестрите и информира Жекова и Ненева, че нещата не могат да продължават така и трябва да бъде назначена нова сестра. Условието е едно - тя да е на мястото на някоя от сегашните. Междувременно Кая е напълно изтощена от лекции, изпити и смени в болница и прави сериозен пропуск в работата си. До какво ще доведе това и ще успее ли Жекова да излезе от неприятната ситуация?

Емоционална среща на Пепе с малката пациентка в болницата – Кари

Младият баскетболист е транспортиран към друга болница, докато Нора получава резултатите от кръвния тест дали е съвместим донор. Ще помогне ли на момчето или лошо стечение на обстоятелствата ще я съкруши напълно?

Доктор Тасев с ултимативни решения за екипа на „Св. Анастасия“

В същото време Христо наблюдава как Пепе се привързва изключително много към Кари. Ще ограничи ли д-р Карагьозов достъпа на сина си до момичето и какво ще е мнението на майка й Цветелина? – ще разберете още тази вечер, 20.00 часа, само по NOVA!

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.