За двойката бе направено изключение

Въпреки затварянето на граници, изолирането и спазването на дистанция между хората, двойка сключи брак в Индонезия в рамките на сватбена церемония, преминала без целувки и под строгото наблюдение на санитарните власти, предаде БТА.

СНИМКА, СЪКРУШИЛА СВЕТА: Дядо се запозна с новородения си внук през прозореца

Двадесет и девет годишната индонезийка Ира Октора и годеникът й, 32-годишният турчин Явуз Йоздемир си казаха "Да" в джамията Ал Акбар в Сурабая в присъствието на няколко приятели и роднини, седнали на разстояние 2 метра един от друг. Ира и Явуз носеха хирургични маски на лицата си и останаха на разстояние един от друг по време на церемонията, за да се съобразят със стриктните правила, наложени от властите, които забраниха събиранията, включително сватбите.

Коронавирус – 6 симптома, които не бива да игнорирате

За двойката бе направено изключение, тъй като тя бе посочила датата на сватбата си преди началото на пандемията.

Ира и Явуз обаче бяха принудени да променят първоначалните си планове, тъй като на сватбената церемония можеше да присъстват едва 25 души, чиято телесна температура предварително бе измерена.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП