Икономистът коментира във Facebook задържането си

Всички полицаи в Разлог и Благоевград се държаха много добре. Така икономистът Владимир Каролев коментира във Facebook задържането си.

2 обвинения и 50 000 лв. гаранция за Каролев

Каролев е с две повдигнати обвинения и е на свобода срещу 50 000 лева. Икономистът ще отговаря за това, че е нарушил карантина, както и за заблуждаващи публикации в социалните мрежи.

Той беше задържан във вторник в Разлог, по време когато е трябвало да бъде под домашна карантина в София, тъй като се е върнал от Великобритания.

Задържаха финансиста Владимир Каролев за нарушаване на карантината

„Доста от вас питаха, как е било в ареста. Нормално. И да ви кажа, че както петимата полицаи в Разлог, така и всички полицаи в РДВР Благоевград и СДВР, с които трябваше да говоря и/или да ме пазят и ескортират от Разлог до Благоевград и на другия ден до София се държаха много добре”, написа икономистът. И се оплака, че е търсен от множество медии за коментар.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП