Дъщерята на Филип Найденов - Фатик е с положителна проба за COVID-19

Дъщерята на Филип Найденов - Фатик Адриана Тюркмен е с положителна проба за коронавирус. Тя е под домашна карантина. Новината дошла неочаквано за нея, а днес разказва пред Ива Софиянска- Божкова за болестта, страховете и симптомите.

Как се справят Джулиана Гани и Илиян с изолацията? (ВИДЕО)

"Чувствам се добре. Аз съм брокер на недвижими имоти. Уча маркетинг. Обичам да се грижа за бездомни животни и да им помагам по всякакв начин. Самоизолирах се преди 14 дни. Диагнозата ми е от 12. Две седмици съм абсолютно сама. Майка ми и приятелят ми оставят неща пред вратата, аз ги чакам да си тръгнат и си ги взимат с ръкавици и маска. Аз съм хипохондричка и ме беше страх да не се разболея. Оказа се, че аз съм болната накрая", сподели тя.

„Говори с Ива“: Наско от Б.Т.Р (ВИДЕО)

" Постоянно си внушавах, че съм болна и реших да се тествам преди да имам симптоми. Н мога да преценя реално дали ги имах, защото мислех, че всичко е само в главата ми. Много се уплаших в началото, защото все пак е болест, която не е позната. Шокирах се първоначално, но вече не ме е страх. Освен тежестта в гърдите, от време на време покашлях. Усещах парене в очите. Носът ми беше запушен. Постоянно си мерех температурата, защото имах чувството, че е много висока, но всъщност нямах", обясни Адриана.

"Говори с Ива": Момичето от кориците - Теди Велинова (ВИДЕО)

В края на тази седмица тя ще бъде тествана повторно, за да се провери дали е преборила болестта. Други двама нейни близки също са болни. Адриана смята, че са се заразили по едно и също време.

Още по темата гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП