Неговите най-приближени сътрудници също не са заразени

Тестът за коронавирус на израелския премиер Бенямин Нетаняху и неговите най-приближени сътрудници са отрицателни за COVID-19, но Нетаняху остава в изолация, докато не бъде инструктиран от Министерството на здравеопазването, съобщиха от кабинета на министър-председателя, цитирани от БГНЕС.

Пандемията от COVID-19 продължава да нанася удари по световната икономика

По-рано в понеделник беше съобщено, че Нетаняху не е бил в пряк контакт със служител на администрацията, който е инфектиран,. "Тестовете за коронавирус на премиера, неговото семейство и близки до него показват, че никой от тях не е заразен", се казва в изявление на кабинета на премиера.

Израелската преса публикува името на служителя, който е болен от COVID-19. Според израелския Канал 13, става дума съветник на министър-председателя по въпросите на ултраортодоксалната общност.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП