За благородната постъпка информира директорът на стопанството инж. Драгомир Пенчев

Горски служители от стопанство „Витошко – Студена“ помагат на възрастни хора в пернишкото село Боснек.  Днес те съдействаха на две жени, като им заплатиха битовите сметки и доставиха лекарства от жизнена необходимост.

За благородната постъпка информира директорът на стопанството инж. Драгомир Пенчев.

Той е провел среща с кмета на селото за уточняване на необходимостта от подкрепа на възрастни и самотно живеещи хора в най-малките, отдалечени и трудно достъпни населени места, информираха от ЮЗДП. 

Студент раздава безплатно хляб на възрастни хора в Руенско

Oт там допълниха, че екипите им имат готовност да оказват помощ в условията на извънредно положение  на възрастни и самотноживеещи хора и такива в затруднено положение на териториите на областите Благоевград, Кюстендил, Перник, Смолян, София и части от Ловешка и Пазарджишка. Служителите, които ще бъдат ангажирани с тази дейност, ще бъдат осигурени предпазни средства, дезинфектанти и инструктаж за стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Служебните автомобили, които ще се използват при необходимост от разнасяне на лекарства, храна и защитни средства на жителите на населените места, също трябва да отговарят на изискванията за безопасност.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП