Гледайте „Днес ще се омъжа“ и премиерата „Кралско сърце“

Любовта излиза извън контрол и се сблъсква с редица препятствия в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. романтичната лента "Днес ще се омъжа" ще накара сладкарката Шарлот, в чиято роля влиза Джен Лили, да се изправи пред тежки избори в романтичния си живот и да преодолее себе си. На пръв поглед младата жена има всичко – страхотен живот, проспериращ бизнес с шоколад и любящ годеник. След като обаче тя няколко пъти проваля плановете на Джеймс за сватба, той слага край на връзката им. Шарлот решава, че трябва да превъзмогне своята "алергия" към сватбите и отново да спечели своя любим.

Премиерата на романтичната комедия „Кралско сърце“ от 14.15 ч. ще срещне зрителите с Ханк Павлик. Изненадващо и за самия него, той се оказва наследник на престола на покойния крал на Мерания. Ханк не желае да поеме тази отговорност, но дъщеря му Кели му напомня, че не бива да обръща гръб на семейството си. Съвсем скоро се оказва, че крал Николас от съседното кралство Ангозия има непочтени намерения спрямо Кели с идеята да спаси своето кралство от гибел. Ханк ще направи опит да осигури независимостта на Мерания и едновременно с това да помогне на Ангозия да оцелее. 

Не пропускайте развръзките в романтичния филм „Днес ще се омъжа“ от 12.30 ч. и премиерата „Кралско сърце“ от 14.15 ч. по NOVA.