Гледайте напрегнатия трилър в неделя от 22.00 ч.

Лиъм Нийсън ще остави зрителите отново без дъх с филмовия хит “Билет за отвъдното“ тази вечер по NOVA. Почитателите на трилъра ще могат да гледат завладяващата история на неговия герой от 22.00 ч. Номинираният за “Оскар“ актьор влиза в кожата на бившия полицай Мат Скъдър, чиято история някои читатели ще разпознаят от бестселъра на Лорънс Брок.

Сценарият е дело на Скот Франк, който получава първата си номинация за “Оскар“ още през 1998 за работата си в криминалната драма “Извън контрол“. По-късно той затвърждава успеха си със сценариите си за “Специален доклад“ от 2002 и екшън-фантастиката “Логан: Върколакът“ през 2017. Затова не е и изненада, че Скот Франк сяда и на режисьорския стол, приемайки изцяло отговорността за реализирането на екранизацията на историята.

Частният детектив Мат Скъдър е нает от наркобос, за да открие кой е отвлякъл и убил жена му. Героят на Нийсън е бивш полицай от Ню Йорк, който все още няма лиценз за своята настояща дейност като работи извън границата на закона. Когато Скъдър се съгласява да помогне на кокаиновия трафикант в издирването на убийците, той разбира, че това не е нито първият, нито последният подобен случай.

Не пропускайте “Билет за отвъдното“ в неделя от 22.00 ч. по NOVA.