Актьорът игра виртуално бинго с тях

Холивудският актьор Матю Макконъхи игра виртуално бинго с обитателите на дом за възрастни хора в Остин, щата Тексас, пише БТА. 
Матю, съпругата, децата и майка му Кей се включили в играта снощи, съобщиха от управата на комплекса за възрастни хора във Facebook. Те публикуваха и запис от виртуалната игра.

ГОТВАЧИТЕ ОТВРЪЩАТ НА УДАРА: Топ кулинари водят онлайн курсове (ВИДЕО)

"Нашите обитатели прекараха чудесна вечер и им бе приятно да разговарят с Матю за семейството и за любимите му питиета", казаха от управата.

И споделиха, че се опитват да организират забавления на хората в дома, които са ограничени в апартаментите си заради мерките срещу разпространение на коронавируса.

Светът, какъвто никога не сме го виждали (ГАЛЕРИЯ)

Неотдавна възрастните хора бяха поканени да участват в танцова вечер, като всеки излезе на танцува на балкона на апартамента си едновременно с останалите.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП