Джо Байдън става вероятният кандидат на партията за президент на САЩ

Американският сенатор Бърни Сандърс обяви днес, че се оттегля от надпреварата за Белия дом, предадоха световните агенции.

Джо Байдън води пред Бърни Сандърс в първичните избори на демократите

Така бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън остава единственият кандидат на първичните избори за номинацията на Демократическата партия за президентските избори тази година. Най-вероятно Байдън ще е кандидатът на демократите, който ще се изправи на изборите през ноември срещу президента Доналд Тръмп.

Въпреки че печелим идеологическата битка и подкрепата на толкова много млади хора и работещи в цялата страна, реших че битката за номинацията на Демократическата партия няма да е успешна. Бих искал да ви нося по-добри новини, но истината е, че изоставаме с около 300 делегати от вицепрезидента Байдън и пътят към победата изглежда на практика невъзможен“, каза Сандърс.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП