Австралийският актьор публикува в Instagram видео с тренировката

Австралийският актьор Хю Джакман публикува видео в Instagram, с което показва как да останем във форма, докато сме в самоизолация.

„За съжаление у нас в Ню Йорк нямаме кортове, но имаме нещо, което вие нямате”, казва Джакман и показва празно стълбище на 15-етажен блок.

СПОРТЪТ VS. ВИРУСЪТ: Защо атлети организиран онлайн олимпиада от вкъщи?

Той тича нагоре по стълбите и се обръща към тенисиста Роджър Федерер. По-рано спортистът показа как да тренира у дома и дори отправи предизвикателство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We don’t have a tennis court in NYC. But, we do have a lot of these ... @rogerfederer #trainingathome

Публикация, споделена от Hugh Jackman (@thehughjackman) на

Потребителите харесаха тренировката на Джакман, но на други тя се стори прекалено интензивна: „чудесен начин да поддържаш форма“, „страхотно, но не съм сигурен, че мога да издържа на такова натоварване“, „задъхвам се само докато те гледам“, гласят част от коментарите в мрежата. 

Професионални спортисти пренесоха фитнеса вкъщи

Не е ясно къде точно се намира звездата от „Х-Мен“ по време на карантинта. Според „Дейли Мейл“, в неделя Джакман е бил видян в Хамптънс (предградие на Ню Йорк) със съпругата си и дъщеря си, пише БГНЕС. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП