А от NOVA продължаваме да ви ги показваме

Компании и частни лица продължават да даряват за борбата срещу COVID-19.

Дарения за над 1,1 милиона лева са направени до момента от Камарата на строителните компании и физически лица, работещи в бранша. Те са за респиратори, системи за аспирация и друго необходимо оборудване за болниците. Депутатът Делян Пеевски направи още дарения с крайно нужните респиратори в различни градове. Сред тях са  Ямбол, Ардино, Разлог, Видин, Гоце Делчев и Благоевград. Общият брой  на дарените апарати е 44.

Woods foods даряват над 130 000 лева чрез хранителни продукти към БЧК, Българска хранителна банка и Социален патронаж-Бургас. 120 000 лева са дарили от „Орбико”-България за респираторни апарати, защитни шлемове и в помощ на българските медици. 100 000 лева и от „Контракс”, чрез безвъзмездно удължаване на абонаментните договори за софтуерните си продукти „Хипократ” за лекарите в доболничната помощ.

Горските служители от Югозападното държавно предприятие-Благоевград събраха 50 000 лева лични средства и ги дариха в помощ на българските медици.

Онлайн магазинът Еmag е осигурил 92 000 защитни маски на стойност над 100 000 лева за Военномедицинска академия.

„Девин” предостави над 100 000 бутилки вода на Българския червен кръст.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП