От лечебното заведение благодариха на Цвети с публикация във Facebook

Момиченце на 8 години, мечтаещо да стане лекар, дари на болница „Шейново” парите, които е получило за своя рожден ден. Цвета научила за необходимостта от средства от телевизията и пожелала да даде събраните пари за добра кауза. 

73-годишна жена от Лъки дари пенсията си за борба с коронавируса

От болницата благодариха на Цвети с публикация във Facebook. „Седмицата започва с добро. Искаме да ви разкажем за Цвета.Тя е на 8 години и вчера празнуваше рожден ден и имен ден. Родена е в болница „Шейново“ и мечтае да стане доктор. Вчера с нас се свърза майката на Цвета. Заради ситуацията с коронавирус не може да празнува с приятелите си, но е чула по телевизията, че докторите в болницата имат нужда от подкрепа и е пожелала да им дари парите, които нейните баби са й дали за двойния й празник”.

„Цвета е нашият герой”, пишат още от „Шейново”. От лечебното заведение определят момичето като гласа на доброто и надеждата, от който имаме нужда, за да се справим с предизвикателствата. 

ЗАРАЗНО ДОБРО: Още един пенсионер дари пенсията си (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП