Гледайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък по NOVA

След като Марио вижда целувката на Хаджихристев по бузата на Огнянова си тръгва без да й каже за изследването.  Ще успее ли Зорница да го убеди, че няма защо да ревнува?

„Откраднат живот” с благодарност към медиците

През това време Кая също прави сцена на ревност на Христо. Тя решава, че ще поговори с Цвети за съмненията си. Какъв ще е отговорът на Цвети?

Може ли и д-р Хаджихристев да бъде мил и любезен?

Отношенията между Мирослава и Петмезов също ще преминат крачка напред след тежък разговор за миналото на лекаря. Какво ще й разкрие още той и какво ще е нейното решение за връзката им?

Христо и Борис застават един срещу друг в предстоящия епизод на „Откраднат живот: Системата“

През това време Захариев отново решава да отиде на гости на Наков. Наков не е особено щастлив, че го вижда на вратата си, но в крайна сметка го приема. Вечерта не завършва добре. Защо доц. Захариев ще си тръгне ядосан от дома на д-р Наков?

Девора Уайлд: В „Откраднат живот“ Юлия Боянова е водена от истината за системата

Междувременно Ненева кани Нора да отиде у тях. След като предишната вечер Нора й споделя всичките си терзания, Ненева решава да й помогне и да й бъде подкрепа. Двете се сприятеляват бързо, но Нора ще види нещо в дома на Ненева, което ще я изплаши много. Какво ще е то? – ще разберете още тази вечер, 20.00 часа, само по NOVA!

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.