Двамата актьори ще играят в "Убийците на цветната луна", чийто режисьор е Мартин Скорсезе

Направи дарение и получи в замяна роля във филм с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Холивудските звезди се включиха в кампания за набиране на средства за бедни хора, засегнати от карантинните мерки срещу коронавируса.

Кръстникът на принц Джордж дари 12,5 милиона паунда за борба с коронавируса (СНИМКИ)

Двамата актьори ще играят в "Убийците на цветната луна" - един от най-очакваните филми за 2021 г., чийто режисьор е Мартин Скорсезе. Лентата, която е адаптация на едноименната книга на Дейвид Гран, разказва за серия от убийства на членове на индианско племе в Оклахома през 20-те години на 20 век. Те са извършени в момент, когато по техните земи са открити залежи на петрол.

Съосновател на Twitter дарява 1 милиард долара за борбата с COVID-19

"С Боб ще участваме във филма "Убийците на цветната луна". Ако сте се питали какво е да работиш с големия Мартин Скорсезе, сега имате шанс да разберете", заяви Ди Каприо във видео в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@LeonardoDiCaprio @JustinTimberlake @LauraDern

Публикация, споделена от Ellen DeGeneres (@theellenshow) на

Късметлията ще бъде изтеглен сред имената на участниците в благотворителната кампания и освен това ще има шанса да обядва с двамата актьори и режисьора.

Мадона дари 1 млн. долара за намирането на лекарство за COVID-19

Тази инициатива е част от кампанията #AllInChallenge, в която знаменитости набират дарения, като предлагат в замяна "уникално преживяване" и предизвикват други звезди да направят същото.

Всички средства ще бъдат предоставени на организации, които доставят храна на бедни хора по време на мерките за борба с пандемията от коронавирус.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.