Мениджърът влиза в производството на компанията, а дори собствената му майка не успява да го разпознае

Тази вечер в епизода на "Шеф под прикритие" ще си припомним вълнуващата история и пълното преобразяване на управителя и собственик на "Олинеза" г-н Христо Кръстев. Бившият машинист в "Кремиковци" решава да се върне за седмица в производството, влизайки под прикритие в собствената си фирма. Майсторът на спорта по биатлон отказва предложението да стане треньор на националния отбор през 1989 г. и вместо това се захваща с частен бизнес. Компанията произвежда 150 вида продукта в обем над 10 000 тона годишно, започвайки през 1994 г. с откриването на цех за майонеза и шест човека.

Мениджър от Съюза на българските автомобилисти влиза в „Шеф под прикритие“

Христо Кръстев се подлага на пълна промяна, за да се впише успешно в образа на Георги и да проследи от първа ръка производствения процес и отношенията в компанията. Преобразяването е удивително и собствената му майка не успява да го разпознае. Служителите са подготвени, че участват в заснемането на филм за набиране на работници.

За да е сигурен, че ще компенсира дългото си откъсване от производството заради мениджърската работа, Христо влиза от първия ден в цеха за лютеница в Костинброд, където 25-годишен технолог трябва да го въведе в основните работни процеси, а кризисните ситуации започват още там.

Собственик на хранителна компания проверява служители и доставчици в „Шеф под прикритие“

В цеха за майонеза пък, шефът под прикритие се сблъсква със служителка с трогателна лична история, която се опитва да ускори темпото му на поточната линия за домашна майонеза, преминавайки през всички етапи на процеса.

Собственикът на известна верига фитнеси се преобразява като жена в „Шеф под прикритие“

От майонезата Христо влиза директно в цеха за салати в третия си работен ден, където трябва да се справи с пърженето на тиквички, беленето на чесън и да прояви точна ръка и око при пълненето на салатите. Седмицата изглежда безкрайна, защото на четвъртия ден Христо е на полето в Първомай, където разбира, че патладжаните се берат с ръкавици, а леля Мария му показва най-сладката почивка – изтърбушване на обраните чушки на сянка и хубава народна песен.

Защо шефът вика в офиса си всички, участвали в заснемането на филма за набиране на нови служители? За хубаво или лошо е събирането, и какви изненади е подготвил Христо Кръстев за отдадените работници, не пропускайте да видите в епизода на "Шеф под прикритие" тази вечер от 22.00 ч. само по NOVA.