Разказ от една вихрушка с името Людмила Йовчева

Tази седмица екипът на предаването „Ничия земя" ви припомня една вихрушка от талант, емоции и музика, която ни завихри преди седем години от сцената на Х Factor.

Тази вихрушка си има име – Людмила Йовчева от Чечня, която живее в Котел. Оказва се, че тя е предсказала за коронавируса и други беди. Екипът на "Ничия земя" разговаря с нея преди да настъпи епидемията, разговаряха с нея и сега - в ситуацията на социална изолация, надеждата й и вярата остават същите. 

„Ничия земя“ – за живота преди и след COVID-19

Посланието на Мама Люси е грижете се за себе си и близките, животът продължава! Според нея ние сме на земята на Господ и ако някой ни бута към пропастта, то е, за да се научим да летим. Людмила съветва още да не плачем, да правим добри неща, да не се предаваме никога. Който работи със земята, той живее по-дълго,смята Люси.

Какво съветва Людмила Йовчева, какви са нейните прогнози за бъдещето, какво я е довело в България и какво я е задържало у нас - гледайте в цялото предаване.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.