Първоначално тя беше пусната от ареста с мярка за неотклонение "подписка"

Измениха мярката за неотклонение на жената, участвала в побоя на семейство с малки деца от Видин, от "подписка" в "домашен арест", съобщават от пресцентъра на прокуратурата. Тя е обвинена в причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди. След разглеждане на допълнителни доказателства, от съда са приели доводите на прокуратура за участие на обвиняемата В.С. в побоя чрез нанасяне на удари с палка, ръце и крака по тялото и главата на пострадалия.

Семейство с две деца се оплака, че са ги пребили с бухалки, докато били на разходка

40-годишната В.С. ще бъде съдена за това, че заедно с още трима мъже - А.С. (на 36 години), В.В. (на 23 години) и К.К. (на 19 години), напада младо семейство, излязло на разходка с двете си деца. Мъжът е удрян с бухалки, наложило се е дори да бъде настанен в болница.

„Боят продължи около 4-5 минути. Цялата ми глава беше надута. Гърбът ми е в синини”, разказа пред NOVA пострадалият Владимир Скорчев. Боят е прекратен, а след час полицията е задържала четирима души. Незабавно по случая е било образувано досъдебно производство под ръководството на Районна прокуратура – Видин.

Пребиха и обраха възрастен мъж в дома му

След първоначалното им задържане за срок до 72 часа, държавното обвинение е внесло в съда искане за определяне на мерки за неотклонение „задържане под стража“. Същото е било уважено по отношение на тримата мъже. В четвъртък съдът не уважи тяхното обжалване и те остават в ареста.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.