Те предпочитат да прекарват времето си сред природата

На 10 май британският премиер Борис Джонсън направи обръщение към сънародниците си, в което оповести план за отслабване на ограничителните мерки, свързани с коронавируса. Поетапно отпадат различни ограничения, които допринасят за връщането към нормалното ежедневие на британците.

Очарователните обитатели на зоопарк в Полша (ГАЛЕРИЯ)

Той призова всички, които не могат да работят от дома си, да се върнат на работното си място. След седмици ограничения за забавяне на разпространението на коронавируса, британското правителство се стреми да облекчи ограниченията в опит да рестартира икономиката. В допълнение правителството отпуска 93 милиона британски лири, за да ускори създаването на нов център за ваксини и иновации, който ще започне работа през лятото на 2021 година. 

След като много от забраните отпаднаха, мястото бързо се превърна в търсена дестинация за отдих и спорт. В ГАЛЕРИЯТА ТУК вижте, как жителите на Лондон разпускат насред природния рай, дни след като мерките на Острова бяха отхлабени. Те избраха да го направят на едно от най-хубавите места в сърцето на Лондон.

Хайд Парк е един от най-големите паркове в централната част на Лондон с площ 350 акра и е един от кралските паркове на Лондон. Известен е с "Кътчето на ораторите", където всеки може да изкаже по всякакви теми.

Още интересни галерии вижте тук:

Музеи и културни обекти в Италия отварят тази седмица (ВИДЕО)

Принцеса Шарлот празнува петия си рожден ден (ГАЛЕРИЯ)

Ким Йо Чен - нежното оръжие на Пхенян (ГАЛЕРИЯ)

9 ГОДИНИ СЕМЕЕН УЮТ: Кейт и Уилям празнуват годишнина от приказната си сватба (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Дъщерята на Шварценегер очаква първото си дете (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.