Най-красивата българка за 2018 г. трябваше да отбележи завършването на средното си образование на 24 май

В този период на годината по улиците на големите градове е необичайно тихо. Няма ги клаксоните, уличните музиканти и веселите възгласи на хилядите абитуриенти. Мис България 2018 Теодора Мудева също трябваше да празнува на 24 май. В рубриката на Краси Боев „Нищо лично” тя разказва от първо лице какво е усещането да не облечеш роклята, да не отидеш с кавалер в училище и да не преброиш от 1 до 12.

Зам.-министър на образованието: Баловете ще се проведат, когато има определени условия

Теодора казва, че тя много пъти се е виждала в официална рокля. Но съзнава, че повечето нейни връстнички не са имали този шанс и от сърце им пожелава рано или късно да получат възможността да изживеят вълшебството на бала.

„Надявам се всички да си направят изводи от настоящата ситуация и да се променят към по-добро”, казва още Мис България 2018.

Тя иска да продължи образованието си и да следва „Международни отношения”. Що се отнася до кариерата й на модел, Теодора мечтае да участва в голям международен конкурс.

Целия репортаж гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.