Темите и гостите в публицистичното токшоу от 16.00 ч. по NOVA

Защо учени твърдят, че няма да има нов пик на коронавируса и с по-силен имунитет ли са българите? Д-р Александър Симидчиев, началник на отделението по функционална диагностика в МВР болница.

Баскетболната звезда Александър Везенков за големите върхове, изолацията и благотворителността.

Животното, което промени света. Какво трябва да знаем за прилепите и разнасяните от тях зарази? Д-р Антония Хубанчева, институт „Макс Планк“, Мюнхен, Германия.

Европа на война: стотици милиарди евро в борбата срещу коронавируса. Колко ще получи България и как трябва да ги инвестира? Андрей Новаков, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ.

Възможно ли е премахването на плоския данък и до какво ще доведе прогресивното данъчно облагане? Васил Велев, председател на АИКБ.

Защо Франция спря лечението на COVID-19 с хидроксихлорохин и опасен ли е този медикамент?

Хидроксихлорохинът: спасение или смъртоносна отрова? Защо науката се раздели на лагери за въздействието на лекарството?

Блокиран в Перу. Пътешественикът Георги Христов за пандемията, глада, масовите безредици и надеждите в южноамериканската държава.

Васил Найденов пред Мариян Станков – Мон Дьо.

За извънредните мерки, управлението на страната и спасяването на туристическия сезон – говори Валери Симеонов, лидер на НФСБ.

Старши комисар Стефан Банков, директор на „Вътрешна сигурност“ в МВР.

Разследване – II част: Полицаи от другата страна. Как служители на реда стопанистват заведения, карат луксозни автомобили и рекетират обикновените граждани.

Повече информация за новото публицистично токшоу може да откриете в сайта на NOVA.