Гледайте хитовата фантастика тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Робърт Дауни младши влиза отново в ролята на свръхинтелигентния индустриалец Тони Старк в приключенската екшън-фантастика “Железният човек 3” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Лентата е продължение на една от най-успешните поредици, посветена на изключително популярен герой от комиксите на MARVEL. 

“Железният човек 3” е не само кулминация на предишните два филма за Тони Старк, но и продължeние на историята на героя, която видяхме в “Отмъстителите“, разказва продуцентът Кевин Фейдж. В третата част на поредицата феновете ще научат истината за личността на Тони Старк.

В тази динамична лента импулсивният, но свръхинтелигентен индустриалец Тони Старк - Железният човек, е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният свят на Тони е унищожен и той се залавя с мъчителното начинание да открие виновниците. Тази мисия поставя силите му на изпитание. Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинкти, за да защити най-близките си. Докато се бори, Тони Старк открива отговора на въпроса, който тайно го е измъчвал: дали човекът прави бронята, или бронята прави човека?  

Не пропускайте развръзката в приключенската екшън-фантастика “Железният човек 3” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.