В момента режисьорът разнася пици

Свикнали сме да ги виждаме усмихнати, успешни, богати и винаги под светлината на прожекторите. В "Нищо лично" обаче Люси Иларионов ще покаже и другата страна на медала. Известният режисьор на музикални клипове и неговата половинка - певицата Ани Хоанг, пострадаха сериозно от кризата, предизвикана от пандемията с коронавируса. Люси не се притеснява да признае своите проблеми, които го принуждават дори да разнася пици по домовете. Музикантът също така търси помощ и се надява светът по-бързо да се справи с тежката ситуация. Вижте неговата изповед пред Краси Боев.

Докъде стигна разследването по случая със стрелбата срещу Люси Иларионов?

„Идеята за отварянето на ресторанта беше на Ани и затова го направихме в Елин Пелин, защото това е нейният град. Имахме този отвратителен късмет да отворим на 12-и март и на 13-и да ни затворят“, сподели той в предаването „Събуди се“. 

Той  разказа, че в момента разнася пици. А половината от продуктите, които са заредили за ресторанта, ги раздал на познати и служители на ресторанта. А по-късно готвачката предложила да се правят пици и да се доставят по домовете. 

Вижте какво още сподели Иларионов пред Краси Боев във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.