Той каза още, че клубът ще получи необходимите билети за феновете на тима за дербито с "Левски" в петък

„Целите на ПФК „Лудогорец” няма как да се променят. Те винаги са едни и същи – да стане шампион на България и да атакува евротурнирите. Предстои да видим какво ни очаква в спортно-технически план. Това бе една нова ситуация, за която нито един футболен клуб не е бил подготвен”. Това заяви в ефира на „Плюс-Минус. Коментарът след новините” изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев.

Той каза още, че клубът ще получи необходимите билети за феновете на тима за дербито с "Левски" в петък. Както е известно, властите разрешиха стадионите да се пълнят до 30% от капацитета.

Лудогорец с убедителна победа срещу Дунав (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Вече имаме контакт с колегите. Изчакахме търпеливо да направят своята планьорка. Нашите фенове, които желаят да посетят мача, ще имат тази възможност. Билети ще могат да се закупят на касата пред стадиона. Има действаща наредба, според която отборът гост има 10% от капацитета на стадиона за привърженици.

Специалистът добавя, че за демотивация в отбора не може да става дума.

„Има глад за футбол, има желание за футбол и нормалното притеснение след такава пауза. Предстои да видим какво ще се получи с първия официален мач. Мога да уверя всички наши фенове, че играчите ни чакат с нетърпение подновяването на шампионата. За да играеш футбол, на първо място трябва да го обичаш”, допълни изпълнителният директор на "Лудогорец".

Братя Домусчиеви подпомагат болниците в Лудогорието (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Тази пандемия ни позволи да си направим изводи и да коригираме някои неща, които през годините, поради липса на време и преценка, сме затлачили. Появиха се нови инициативи, не само от "Лудогорец", но и от другите клубове. Ние не сме спирали да правим благотворителни дейности. Нашите футболисти от доста години създадоха практика и част от средствата, които получават, ги заделят за благотворителни цели. През годините играчите ни са помагали за много инициативи, да не говорим за собствениците на клуба - там мащабите са други”, каза още Петричев.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.