Според официални данни на Министерството на здравеопазването, 1085 PCR теста са направени за изминалите 24 часа

Нови 125 случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в Северна Македония само за последните 24 часа, предаде БГНЕС.

Отново първи по заболеваемост е град Скопие, където 46 човека са дали положителни проби за вируса. След него се нареждат Куманово с 19, Щип със 17, Тетово с 16, Струга със 7, Гостивар със 6, Велес с трима, Неготино с двама, и по един новозаразен има в Прилеп, Битоля, Кочани и Делчево.

Втора вълна от коронавирус в Северна Македония заради неспазване на мерките

Двама пациенти с вируса са починали през изминалото денонощие - в Прилеп и Струмица - мъж на 73 години, и жена на 67 години.

Излекувани и изписани са общо осем пациенти за изминалото денонощие - четирима от Велес, двама от Прилеп, и по един от Тетово и Свети Никола.

Според официални данни на Министерството на здравеопазването, 1085 PCR теста са направени за изминалите 24 часа. Положителната новина е, че от 113 теста, направени в детските заведения в Щип и Кочани, не са открити положителни проби.

Пристигащите у нас от Северна Македония подлежат на 14-дневна карантина

До момента в Северна Македония са регистрирани 2 915 случая на коронавирусна инфекция, 151 души са починали, а оздравелите пациенти са 1640. Активни случаи са 1124. 

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.