Гледайте „Любов от пръв поглед” от 12.30 ч. и „Перфектното лято“ от 14.15 ч.

Забавни моменти и романтични преживявания очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. филмовият маратон започва с романтичната драма „Любов от пръв поглед”, в която звездата от култовата екшън поредица „Огън в кръвта” и сериала „Безсрамници” Ейми Смарт ще преживее най-голямото любовно приключение в живота си. 

Ейми влиза в ролята на младо момиче, което е зарязано от гаджето си под предлог, че той търси по-авантюристична жена. Внезапно, напът към вкъщи, между нея и непознат мъж прехвърчат любовни искри и това се оказва само началото на истинско приключение, след като той забравя телефона си. Докато тя се опитва да намери въпросния непознат, за да му върне телефона, се впуска в невероятно пътуване до самата себе си.

Вълнуващият неделен следобед продължава с „Перфектното лято“ от 14.15 ч. Семейната лента с участието на Линдзи Шоу, Дерек Телър, Емили Роуз и Лукас Брайънт ще разкаже по очарователен начин историята на героинята Рейчъл, която се опитва да спаси малка градска библиотека от това да бъде превърната в курорт. Тя се обръща за помощ към Джейк, който е обещаващ писател. Двамата трябва да намерят начин да спасят библиотеката преди да е станало твърде късно.

Не пропускайте началото на романтичните ленти „Любов от пръв поглед” от 12.30 ч. и „Перфектното лято“ от 14.15 ч.