Двамата отложиха официалното представяне на благотворителната си фондация "Арчиуел"

Хари и Меган отлагат официалното представяне на новата си благотворителна фондация "Арчиуел", съобщи БТА.

В началото на април, след като се отказаха от кралските си задължения, британският принц Хари и съпругата му Меган обявиха намерението си да създадат фондацията и споделиха, че названието й е ще е "Арчиуел". Сега става ясно, че двойката е решила да остави всички официални проекти на неправителствената организация за следващата година.

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

Принц Хари и Меган възнамеряват да насочат усилията си към подкрепа на движението "Животът на чернокожите има значение" и на последиците от пандемията от новия коронавирус.
Източник, близък до семейството, казва пред британския в."Дейли телеграф", че съпрузите са твърдо решени да изпипат всичко с фондацията и смятат, че няма нужда да се бърза. "Те започват нов живот, нова ера и искат да са сигурни, че ще успеят да изпълнят плановете си, както са ги замислили", казва източникът.

Арчи вече говори, първите му думи сигурно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Арчиуел" трябва да замени тяхната организация "Съсекс Роял", след като стана ясно, че принц Хари и Меган няма да имат право да използват името заради решението си да се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство в края на март. Хари, Меган и синът им Арчи, който е на 13 месеца, първо заживяха в Канада, след което се преместиха в Лос Анджелис, САЩ.