Двамата решили да го изградят по идея на свой планировчик

Дейвид и Виктория Бекъм планират да изградят подземен проход в имота си в Котсуолдс,  пише БГНЕС.

Дейвид и Виктория Бекъм си купиха апартамент с басейн за 24 млн. долара

Наскоро двойката получи разрешение за планиране на тунел в селската им къща, която струващ 6 милиона лири. Той ще води до винарска изба под разширен гараж, който осигурява място за седем автомобила.

Според в. „Таймс“ фамилията била посъветвана от свой планировчик, според когото тунелът "ще подобри сигурността на обитателите на имота". В момента семейство Бекъм живеят с три от четирите си деца Ромео, Крус и Харпър. Най-големият им син Бруклин живее в Ню Йорк.

Дейвид Бекъм с телефон зад волана (СНИМКИ)

Семейството има къща за 31 милиона паунда в Холандс Парк, западен Лондон, където току-що са загубили битката да попречат на съсед да обнови имота си, след като се твърди, че при това той ще навлезе в личния им живот.

Плановете им за строителство в Котсуолдс идват след поредица от кражби в домовете на футболиста по време на блокирането заради коронавируса. Съобщава се, че Ед Шиърън е инсталирал подобен проход под къщата си в Съфолк, който води до собствената му кръчма. По-рано този месец се оказа, че Виктория Бекъм спечели малко под 1 милион лири от миналогодишното турне на Spice Girls UK във Великобритания, въпреки че всъщност не участва в него.

Дейвид и Виктория Бекъм по-влюбени от всякога на яхтата на Елтън Джон (СНИМКИ)

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.