Той е обвинен в нанасяне на средна телесна повреда

Окръжният съд в София върна в ареста 24-годишния Виктор Делигълъбов, който дрогиран на 2 пъти прегази служителка на синя зона в Самоков. Съдът промени мярката му за неотклонение от „домашен арест” в „задържане под стража”. Виктор Делигълъбов заяви, че съжалява. Но не отговори защо за втори път го хващат дрогиран зад волана. 

СНИМКИ НА ОБВИНЯЕМИЯ В СЪДА ВИЖТЕ ТУК

След като съдът в Самоков беше пуснал Виктор Делигълъбов под домашен арест, Софийският окръжен съд реши, че има риск той да се укрие или да избяга от правосъдието. На излизане от залата младежът заяви, че съжалявал за случилото се. 

Близки на жената, прегазена 2 пъти от дрогиран, излязоха на протест

 

 

Пред съда той обясни, че не бил избягал от местопроизшествието и изобщо не разбрал, че е прегазил на 2 пъти 49-годишната Недялка Джикова. Тя все още е с опасност за живота. Защитата поиска да му бъде позволено да лекува  стара травма, получена при катастрофа в Холандия през миналата година.

Домашен арест за шофьора, прегазил жена в центъра на Самоков

Това е поредно пътно нарушение на обвиняемия, след като през 2013 г. книжката му е била отнета отново заради наркотици. А той самият заяви, че съжалява за случилото се. 

Още по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.