„Мис България” 1995 е подсъдима по дело за дребно хулиганство

Съдът постанови глоба от 300 лв. на Жени Калканджиева по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал със съседи. „Мис България” 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден тази година, след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее, и дори хвърля сурови яйца по тях. Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.

СНИМКИ НА КАЛКАНДЖИЕВА ОТ СЪДА ВИЖТЕ ТУК

Задържаха Жени Калканджиева след съседски скандал

Пред съда в четвъртък Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”. Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Освободиха Жени Калканджиева от ареста

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й.

Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от повечето й съседи.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.