Какво споделя баскетболният треньор, вижте тази събота след централната емисия новини

Тази събота зад волана на „Карай направо“ сяда Константин Папазов – акционер в ПФК „Левски“. За заснемането му как преминава на червен светофар и връчените му от КАТ 13 фиша за стари нарушения на пътя, както и за бъдещето на изпадналия в тежка финансова криза „Левски“, Тити Папазов говори пред Диана Найденова.

В „Карай направо“ Папазов признава, че години наред не е могъл да се справи с проблема „нарушаване правилата за движение на пътя“, но не наложените му санкции, а заради негативната обществена реакция ще спазва стриктно разпоредбите на закона. Пред Диана Найденова Папазов обещава, че ще заплати на всеки, заснел го в нарушение, размера на глобата, която следва да плати в КАТ.

Този месец ще бъде решаващ за бъдещето на футболния „Левски“ смята Папазов, който благодари на феновете за подкрепата на отбора и призовава бизнеса да подпомогне клуба с 5 милиона лева, без които „Левски“ не би могъл да оцелее.

Гледайте Тити Папазов в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“ тази събота, 4 юли, веднага след централната емисия новини на NOVA.