Съпругата и децата му са с отрицателни проби

Тити Папазов е с коронавирус. Новината съобщи самият той в профила си във Facebook. 

Миноритарният собственик на „Левски” уточнява, че няма симптоми и се чувства добре, но ще остане под карантина, докато не се изчисти от вируса.

„На този ден точно преди 43 години почина моят дядо, ген. Костадин Чешмеджиев.Това е човекът, на когото съм кръстен. Бог до го прости!
Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид-19”
, написа Папазов във Facebook. 

„Това е част от живота, всеки може би ще мине през нея и никога не е подходящото време. Рожденият ми ден ще мине под коронавирус, но в края на краищата аз съм един от 12-те милиона в целия свят и един от шестте хиляди българи. Съвсем естествено приемам болестта. Силно се надявам и се моля на Господ да няма допълнителни усложнения”, сподели пред NOVA Тити Папазов.

По-късно през деня стана ясно, че пробите на съпругата и децата на Папазов са отрицателни. 

Папазов разбира, че е заразен след планов тест, през който е трябвало да минат и всички играчи на „Левски”. Не е проявявал симптоми и сега се чувства добре.

„Всеки може би ще мине от тук. Никога не е подходящо времето, рожденият ми ден ще мине под коронавируса. Съвсем естествено приемам болестта. Силно се надявам и се моля на Господ да няма допълнителни усложнения”, каза за NOVA Папазов.

Той не сдържа сълзите си, когато сподели и най-големите си страхове.

„Беше именно притеснението за жена ми, която има някакви усложнения на щитовидната жлеза и най-нормално е да имам притеснения. За мен беше най-важно семейството ми и Наско да са здрави”, каза Папазов. 

Той остава в дома си и следва инструкциите на докторите – да приема комплекс от лекарства за стимулиране на имунната система.

„На всички ни е ясно колко е ценно всяко едно легло в болницата. В болница ще отида, ако се наложи, когато е необходимо, а няма да ползвам моята популярност, за да се превземам и да ме лекуват, а някой обикновен човек да страда”, заяви той.

Папазов призна, че ще понесе трудно изолацията, но ще спазва строго всички правила.

Още трима футболисти от "Царско село" са с коронавирус

Той е присъствал на двубоя между „Царско село" и „Черно море" миналия четвъртък, който се превърна в огнище на зараза от коронавирус, информира БГНЕС.

Папазов е бил в комплекса „Царско село", за да гледа срещата от плейофната фаза на долната осмица на Първа лига, завършила с успех за „моряците” с 4:1. След мача той дори лично е поздравил за победата треньора на „Черно море" Илиан Илиев.

През уикенда от „Царско село" обявиха, че защитникът на тима Мартин Кавдански е дал положителна проба за коронавирус, а вчера от варненския клуб разкриха, че заразените в техните редици са общо 16 души.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.