Гледайте вълнуващите истории на „Игра на чувства“ и „Сестрите на младоженеца“

Забавни моменти, романтични преживявания и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. В романтичната лента „Игра на чувства“ от 12.30 ч. Маги и Алекс се познават от колежа, когато ги запознават техните най-добри приятели - Итън и Елена. Сега, техните взаимни приятели са женени с деца и отчаяни в желанието си за романтично бягство от действителността. 

За да успеят да реализират намеренията си, те се нуждаят от детегледачка за няколко дни и изборът им пада върху Маги, която от години има отговорна работа в голяма компания, за разлика от привидно безотговорния Алекс. Работата на Маги обаче е твърде ангажираща. Ето защо двамата родители решават все пак да поделят временните грижи за децата между Алекс и Маги.  Първоначалното сътрудничеството на детегледачите обаче бързо се превръща в бурно съперничество. Въпреки това, възможността да предадат на децата  някои житейски уроци сближава бившата  двойката повече от всякога.

Вълнуващата програма на NOVA продължава със звездата от сериала „Дневниците на вампира” Малез Джоу, която ще докаже, че любовта се крие на неподозирани места в семейната комедия „Сестрите на младоженеца“ от 14.15 ч. В лентата на носителя на „Еми” Брадфърд Мей тя влиза в ролята на Сара, която се занимава със свой кетъринг бизнес, но докато готви, вдига прекалено много шум. В същото време Джейсън се подготвя за сватбата на брат си и има нужда от наистина спокойна атмосфера. Заражда се конфликт, който обаче ще прерасне неочаквано в нещо съвсем различно.

Не пропускайте да гледате романтичните заглавия „Игра на чувства“ от 12.30 ч. и „Сестрите на младоженеца“ от 14.15 ч.