Срещите могат да бъдат проследени и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Най-старият футболен турнир в света приближава развръзката си за този необичаен сезон. През уикенда са полуфиналите за Купата на Футболната Асоциация на Англия. Мачовете между четирите най-добри отбора за сезона в състезанието ще бъдат на разположение на почитателите на футбола на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Формула 1 стартира с Гран При Австрия по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

В първия полуфинал един срещу друг ще се изправят настоящият носител на трофея Манчестър Сити и рекордьорът по отличия в надпреварата – Арсенал. Двата тима ще премерят сили в събота, 18 юли, от 21:45 ч. Ще се приближат ли „гражданите“ към седми трофей от престижния турнир или „артилеристите“ ще получат шанс да покачат рекорда на цели 14 спечелени купи?

Ден по-късно, от 20:00 ч., е сблъсъкът Манчестър Юнайтед – Челси, който ще определи другия участник в големия финал. „Червените дяволи“ достигнаха до полуфинала след победа над Норич Сити, а „сините“ от Челси си осигуриха място в този етап на турнира, след като се наложиха над Лестър Сити.

Спортът се завръща в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Кои ще са окончателните претенденти за Купата в мача на „Уембли“ на 1 август ще стане ясно този уикенд. Не пропускайте футболните зрелища тази събота от 21:45 ч. и неделя от 20:00 ч. по DIEMA SPORT 2.

Най-интересните събития могат да бъдат гледани в пакета DIEMA XTRA, както и в платформата PLAY DIEMA XTRA.