На кадрите от охрнителните камери се вижда, че крадецът дори отмъква стъклопакета от дограма

Зрители на NOVA ни сигнализираха за мъж, който се промъква в кооперации в столичния квартал „Банишора”, разбива мазета и автомобили и краде наред. Хората са подали сигнали в полицията. На кадрите от охрнителните камери се вижда, че крадецът дори отмъква стъклопакета от дограма.

„Дръжте крадеца”: Мъж се представя за данъчен, за да не плаща сметки в заведение (ВИДЕО)

„Има разбити помещения, 3 разбити автомобила, липсващи велосипеди и гуми. Ясно е, че щетите можеха да бъдат по-големи. Действието се е развило в края уикенда, когато от 10 автомобила е имало само 3 в гаражите”, каза Димитър Андреев, който е сред потърпевшите.

 

 

„Проблемът е, че крадец вилнее необезпокоявано в центъра на София, в продължение на 4 часа, без да има страх от закона”, допълни той.

Крадецът влиза в кооперацията след като разбива кода за достъп на входа. След това се насочва към подземния гараж и започва да тършува. 

Въпреки множеството сигнали и жалби подадени в полицията все още издирването и залавянето на крадецът са без успех. Хората от въпросната кооперация  дори са обявили награда за  информация, свързана с крадеца.

Още по темата гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.