Актрисата е имала едва 1% шанс да оживее, тъй като е потърсила медицинска помощ прекалено късно

Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след изкарания от нея инсулт през 2001 година и тя станал друг човек, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Изкусителката Шарън Стоун на 62 (ГАЛЕРИЯ)

"Когато ти се наложи отново да изградиш мозъка си, загърбваш миналото и взимаш по-добри решения", коментира екранната икона. По нейните думи й се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с лоши помисли. Когато се обръщала назад във времето, тя се сещала за предишната Шарън, но тя в никакъв случай не приличала на днешната.

Шарън Стоун била поразена от мълния

Животът на актрисата е бил изложена на сериозна опасност и е имала едва 1% шанс да оживее, тъй като е потърсила медицинска помощ прекалено късно. Стоун съветва всички дами веднага да отидат на лекар, ако изпитат непоносимо главоболие.

27 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: Шарън Стоун пресъздаде секс сцената от „Първичен инстинкт“ (СНИМКИ)

Самата тя посетила болница едва на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт. "Много хора в моето положение умират. Аз самата имах минимален шанс да оживея, докато не ми беше направена операцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската звезда. На нея никой не й казал колко е сериозно състоянието й, прочела го в едно списание.

Коя е най-влиятелната модна икона на 2019 г.? (ГАЛЕРИЯ)

Шарън Стоун: „Първичен инстинкт“ не би могъл да се снима днес (СНИМКИ)

Шарън Стоун получи Златен медал за заслуги за хуманитарната си дейност

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.