От тима уточняват, че те са поставени под карантина

Двама футболисти на "Лудогорец" са дали положителни проби за COVID-19. Това са Клаудиу Кешерю и Жоржиньо. От тима уточняват, че те са поставени под карантина в домашни условия, като в момента се чувстват добре.

След като двамата дадоха положителен резултат, спешно бе организирано повторно тестване на представителния отбор и служителите, ангажирани с него. Всички резултати са негативни. Няма заразени с COVID-19 и в "Лудогорец" II, който утре има мач с "Миньор" в първенството на Втора професионална лига.

Ръководството на "Лудогорец" взема всички възможни мерки с цел запазване здравето на футболисти, треньори и служители, включително частично ограничаване на достъпа до клубната база за външни лица, съобщават от отбора. 

Клубът продължава да функционира нормално, като представителният отбор се подготвя по програма за първия мач от новото първенство срещу "Ботев" (Враца) в събота.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.