Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Композиторът Искрен Тончев – Искрата ще покаже, че умее да забърква не само музикални, но и кулинарни хитове в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Младият изпълнител ще очарова своите гости - Бобо, Ева Найденова, Джулиана Гани и Лейди Би, със здравословно, но апетитно меню.  

В обектива: Искрен Тончев-Искрата (ГАЛЕРИЯ)

Искрен се е подготвил за своята вечеря с множество репетиции, но ще докаже, че е толкова успешен в гастрономичните импровизации, колкото и в композиционните, като дори ще заслужи похвала от шеф Манчев. Кулинарните заложби му намират израз в четиристепенното меню включващо, триетажна витаминозна салата, хумус, швейцарско основно ястие, но в нетрадиционен вариант и ефирен сладко-кисел десерт. Добрият домакин се грижи за положителното настроение на гостите си през цялата вечер, а всички около масата ще бъдат сплотени от неговите откровения и разкази за миналото му. Изненадата ще бъде музикална, но и много лична, а домакинът ще разкрие своя творчески процес и съвременните методи за създаване на музика.

Нетрадиционна вечеря с Лейди Би в „Черешката на тортата”

Как ще оценят кулинарните умения на Искрен неговите гости? И кой ще спечели приза “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.